В разделе: Архив газеты "Бульвар Гордона" Об издании Авторы Подписка
Шануймося!

Народный артист Украины Павел ЗИБРОВ: «Я нiкому не дарував i не продавав свiй голос, нiколи не зраджував слухача!»

16 Сентября, 2011 00:00
Знаменитый певец и композитор обратился в «Бульвар Гордона» с просьбой опубликовать «Звернення до мешканцiв та гостей Києва»

Дорогi кияни та гостi Києва!

Хочу вибачитись перед всiма моїми прихильниками i просто перед людьми, якi проживають або працюють на вулицi Хрещатик та найближчих прилеглих провулках.

Менi дуже прикро, що моя пiсня «Єднаймося!», яка написана 12 рокiв тому разом з поетом Петром Магою для «Загальновiйськової спiлки України», яку очолює колишнiй народний депутат вiд Партiї регiонiв Олег Калашнiков, вже кiлька мiсяцiв по сто разiв на день без всякої на те моєї згоди використовується в полiтичних акцiях в центрi столицi.

Розумiю, що вiд цих «спiвiв», що «ревуть» з потужної стадiонної апаратури, можна збожеволiти, але, на жаль, на сьогоднiшнiй день вiд мене нiчого не залежить.

Я не в силi зупинити органiзаторiв акцiї, якi кожнi 20 хвилин використовують фонограму з моїм голосом в своїх цiлях i не дають вам спокiйно жити i працювати.

Можу лише зауважити: якщо цей гiмн так подобається головi «Загальновiйськової спiлки України» пану Калашнiкову, то нехай вiн виконує його особисто!

Я нiкому не дарував i не продавав свiй голос, нiколи не зраджував свого слухача.

З повагою i любов'ю
Павло Зiбров



Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter
Комментарии
1000 символов осталось