В разделе: Архив газеты "Бульвар Гордона" Об издании Авторы Подписка
Я к вам пишу

Павло ЗАГРЕБЕЛЬНЫЙ: "Я мiг би порадити актрисi Сумськiй, як жити: чесно i правдиво в словах i вчинках"

7 Сентября, 2005 00:00
Открытое письмо классика в "Бульвар Гордона"

Шановний Дмитре Iллiчу!

В розмовi з вами ("Бульвар Гордона", серпень, N 18) актриса Сумська скаржиться, що її колеги з Театру росiйської драми не хочуть виходити разом з нею на сцену, i трагiчно вигукує: "Боже, ну как с этим жить?".

Я мiг би порадити. Жити треба стосовно всiх iнших людей чесно i правдиво в словах i вчинках. Кажу про це тому, що вражений (i глибоко ображений) неправдивими словами Сумської про те, що нiбито режисер (i сценарист) майбутнього серiалу "Роксолана" Борис Небiєридзе пропонував менi зробити сценарiй фiльму за моїм романом "Роксолана", але я, мовляв, озвучив такий кошторис, що на нього вони зняли весь серiал.

Правда полягає в тому, що нiхто нiчого менi не пропонував, не питав нiяких моїх порад, взагалi постановники вдали, нiби нiякого Загребельного з його таким-сяким романом не iснує взагалi, а, мiж iншим, та ж-таки виконавиця головної ролi мала можливiсть (безплатно!) прочитати мою книжку, щоб показати свою героїню такою, як вона була насправдi: веселою, розумною, мужньою, неповторною, а не розхниканою безпорадною iстотою бiля декоративного султана з перукарською сiточкою на київськiй шевелюрi.

Павло ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ
28.08.2005 р.




Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter
Комментарии
1000 символов осталось